» Produkten

San Bartolomeo
olijfolie is in verschillende flessen verkrijgbaar. Er zijn flessen van 3/4 liter en van 1/2 liter. Ook speciale hoeveelheden van 5 en 11 liter zijn mogelijk en grootverbruik is eerder regel dan uitzondering.

De olijfolie wordt geleverd in karaffen van speciaal glas. Dit om de olijfolie te beschermen tegen de ultraviolet-stralen van de zon. De karaf heeft verder een handvat en een "neus" om het schenken van de olijfolie eenvoudiger te maken.

Tevens heeft San Bartolomeo een speciaalverpakking voor twee flessen van 0,75 liter. De twee karaffen worden namelijk geleverd in een mooie houten kist. Dit is een uniek relatiegeschenk of ander cadeau. Of voor eigen gebruik natuurlijk.

Meer dan olijfolie
Het exclusieve San Bartolomeo merk heeft naast olijfolie nog tal van culinaire producten van Italiaanse bodem. Waaronder diverse soorten pesto, pitloze olijven in olie, olijvenpasta en diverse producten in olijfolie; champignons, gedroogde tomaten, artisjokken, rode pepers, uien en tonijn.

Olijfolie San Bartolomeo: 
         Flessen van 0,75 liter 
         Flessen van 0,50 liter 
         Speciale mooie houten kist incl. 2 flessen van 0,75 liter 
         Containers van 5 en 11 liter  


Neemt u s.v.p. met ons contact op over uw bestelling en uw wensen. Dit kan via email (info@olio-doliva.nl) of via de contactpagina (zie linksboven in uw browser).


[ terug... ]Omhoog


Maak vrienden

Olio d'Oliva

  • Olio d'Oliva. De naam doet het al vermoeden; onze olijfolie komt uit La Bella Italia. ItaliŽ staat natuurlijk bekend om haar cultuur, natuur, design, stijl en niet te vergeten de liefde voor La Mamma en de Italiaanse keuken. Wij bieden echte Italiaanse olijfolie van de allerbeste kwaliteit.

Gezond en Lekker

  • Olijfolie is niet alleen erg lekker maar ook nog eens erg gezond. Het zit boordevol gezonde stoffen en het verwijdert ook nog eens slechte vetten.

Olie in de Keuken

  • Olie wordt gebruikt voor bakken, frituren, schroeien en wokken en als smaakmaker voor bijvoorbeeld sauzen, dressings, tapenades en dips (op brood bijvoorbeeld met een beetje zeezout). Maar olijfolie wordt ook buiten de keuken gebruikt! (zie "Gebruik").

Quote

  • 'Hoewel in veel Zuid-Europese landen olijfolie wordt geproduceerd, heeft Italiaanse olie een 'gouden randje'; hij is vaak nŤt even smaakvoller.' (Allerhande, #9, 2007)

San Bartolomeo Website

  • De officiŽle website van San Bartolomeo is te vinden via http://www.sanbartolomeo-culinaria.com

nobo-online
creatine Counter Copyright 2002-2018